Covid-19Regjeringen

Regjeringen: Ny nasjonal strategi for livskvalitet

Som om regjeringen ikke blander seg nok fra før.., nå skal de måle «livskvalitet» og bruke det som supplement til BNP.

Velkommen til Globalisme!

Det er farlig nærme både sosialisme og kommunisme. Regjeringen kjører på, med full dekning av pressen som ikke tør å miste pressestøtten.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/ny-nasjonal-strategi-for-livskvalitet/id2866603/?utm_source=www.regjeringen.no&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS-2581966

Vil du vite hvor lenge pandemien vil vare?

Det slutter ikke med vaksinepass, det er bare et instrument for å få kontroll over hvor du er, hvem du er sammen med, hva dine venner gjør osv. SOCIAL CREDIT SCORE heter det i Kina – og de har hatt dette noen år nå. Burde være mulig å lære hva man ikke skal gjøre?

Netflix serien Black Mirror har en episode om noe lignende, S03E01. Den er verdt å se. Lærerik og underholdende fremtidsvisjon av hva vi kan forvente oss.

Men på toppen av dette kommer altså fullblods kommunisme.

Når de har kontroll på folket, så vil de kontrollere alle råvarer, kjøtt, korn, VANN, osv – og så fordele dette «likt». Men husk at dette er globaliser.

Oslo folket får ikke noe mer selv om se bor i overpriset leilighet som de nesten aldri vil få råd til å kjøpe. Det er jo målet til The Great Reset. Du skal leie. Både hus og alle tjenester.

Ingen skal være selvforsynte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *